Personeel. - Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 22 januari 2010 : 1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 26 oktober 2006

Personeel. - Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 22 januari 2010 :

  1. Werd, op zijn verzoek, met ingang van 26 oktober 2006, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Rob H.L. ten HEGGELER, honorair Consul van België te Rotterdam.

  2. Werd de heer Dirk Pieter Manliffe VERBEEK benoemd tot honorair Consul van België te Rotterdam met als ressort het gedeelte van de Provincie Zuid-Holland gelegen ten zuiden van de zuidelijke grens van de kantons Delft en Alphen aan den Rijn.

    Bij koninklijk besluit van 19 mei 2010 :

  3. Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr. Perihan ATAMAN INCI, honorair Consul van België te Antalya.

  4. Werd Mevr. Ece TONBUL KILIT benoemd tot honorair Consul van België te Antalya met als ressort de Provincies Isparta, Burdur en Antalya.

    Bij koninklijk besluit van 5 juli 2010 :

  5. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Alan MARCUSE, honorair Consul van België te Boston.

  6. Werd de heer Jacques LONGERSTAEY benoemd tot honorair Consul van België te Boston met als ressort de Staten Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont.

    Bij koninklijke besluiten van 5 december 2011 :

  7. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Carlo DORE, honorair Consul van België te Cagliari.

  8. Werd de heer Carlo DORE ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.

  9. Werd de heer Giovanni DORE benoemd tot honorair Consul van België te Cagliari met als ressort de Provincies Cagliari, Nuoro en Sassari op Sardinië.

  10. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Raymond NAZAR, honorair Consul van België te Durban.

  11. Werd de heer Marc NAZAR benoemd tot honorair Consul van België te Durban met als ressort de Provincies Kwazulu-Natal en The Free State.

  12. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hans Peter PETERS, honorair Consul van België te Frankfurt.

  13. Werd Mevr. Ute RAAB benoemd tot honorair Consul van België te Frankfurt met als ressort het Land Hessen.

  14. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hugo SANNEN, honorair Consul van België te Lagos.

  15. Werd de heer Koen MESTDAGH benoemd tot honorair Consul van België te Lagos met als ressort de Staten Lagos, Ogun, Ondo, Delta, Bayelsa, Rivers, Akwa Ibom en Cross River.

  16. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Henrik HEY, honorair Vice-Consul van België te Nuuk.

  17. Werd de heer Jens PAULSEN benoemd tot honorair Consul van België te Nuuk met als ressort Groenland.

  18. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ricardo FABREGA, honorair Consul van België te Panama.

  19. Werd de heer Ricardo FABREGA ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.

  20. Werd de heer Juan Felipe PITTY benoemd tot honorair Consul van België te Panama met als ressort de Republiek Panama.

  21. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Magnus GUNNARSSON, honorair Consul van België te Reykjavik.

  22. Werd de heer Magnus MAGNUSSON benoemd tot honorair Consul van België te Reykjavik met als ressort de Republiek...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT