Honoraire Consuls Ontslagen Bij koninklijke besluiten van 18 februari 2018: Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Olivier VAN den BOSSCHE

Honoraire Consuls

Ontslagen

Bij koninklijke besluiten van 18 februari 2018:

Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Olivier VAN den BOSSCHE, honorair Consul van België te Keulen, vanaf 30 mei 2017.

Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Filip A. G. VANDENBROELE, honorair Consul van België te Minsk.

Bij koninklijke besluiten van 16 september 2019:

Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Gregorio GAVARONE, honorair Consul van België te Genua.

Wordt eervol ontslag uit haar ambt verleend aan mevrouw Paula GONDRY, honorair Consul van België te Lagos.

Bij koninklijk besluit van 30 september 2019:

Wordt eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Horst WIMMER, honorair Consul van België te Linz.

Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 28 mei 2019:

Wordt de heer Ricardo BACELAR PAIVA voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Fortaleza met als ressort de Staten Céarss, Maranh+o en Piau¤.

Bij koninklijk besluit van 10 september 2019:

Wordt de heer Gricha SAFARIAN voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Ho Chi Minh Stad met als ressort Ho Chi Minh Stad.

Oprichtingen - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 18 juli 2019:

  1. Wordt een Consulaat van België opgericht te Las Vegas (Verenigde Staten van Amerika) met als ressort de Graafschappen Clark, Esmeralda, Lincoln en Nye in de Staat Nevada.

  2. Wordt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT