Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 27 september 2015 : 1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Jacques POMS

Honoraire Consuls. - Ontslagen. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 27 september 2015 :

  1. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Jacques POMS, honorair Consul van België te Eilat.

  2. De heer Jacques POMS wordt ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

  3. Werd Mevrouw An LAMENS-SLEVIN benoemd tot honorair Consul van België te Eilat met als ressort Eilat en het Zuiden.

    Bij koninklijk besluit van 11 oktober 2015 :

  4. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Diederik RAEYMAECKERS, honorair Consul van België te Lagos.

  5. Werd Mevrouw Paula GONDRY benoemd tot honorair Consul van België te Lagos met als ressort de Staten Lagos, Ogun, Ondo, Oyo, Osun en Ekiti.

    Bij koninklijke besluiten van 29 januari 2016 :

  6. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Geoff POLLARD, honorair Consul van België te Melbourne.

  7. Werd de heer Pierre VAN OSSELAER benoemd tot honorair Consul van België te Melbourne met als ressort de Staat Victoria.

  8. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Claude de HENNIN de BOUSSU WALCOURT, honorair Consul van België te Malaga.

  9. Werd de heer Yves André SIREJACOB benoemd tot honorair Consul van België te Malaga met als ressort de provincie Malaga.

    Bij koninklijk besluit van 1 februari 2016 :

  10. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hugo DESCHOOLMEESTER, honorair Consul van België te Manaus.

  11. Werd de heer Hugo DESCHOOLMEESTER ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

  12. Werd de heer Clifford NELSON RUIZ DE OLIVEIRA benoemd tot honorair Consul van België te Manaus met als ressort de Staten Acre, Amazonas, Rondônia en Roraima.

    Bij koninklijke besluiten van 16 mei 2016 :

  13. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ronald MASNIK, honorair Consul van België te Seattle.

  14. Werd de heer Ronald MASNIK ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

  15. Werd Mevrouw Jacqueline MILLER benoemd tot honorair Consul van België te Seattle met als ressort de Staat Washington met uitzondering van Clark County.

  16. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer John H. HERMAN, honorair Consul van België te Portland.

  17. Werd de heer John H. HERMAN ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

  18. Werd de heer Cyrille MICHEL benoemd tot honorair Consul van België te Portland met als ressort de Staten Idaho en Oregon en Clark County in de Staat Washington.

    Bij koninklijk besluit van 1 december 2016 :

  19. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Daniel PARISSE, honorair Consul van België te Almaty, vanaf 5 april 2016 's avonds.

  20. Werd de heer Denis VAN den WEGHE voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Almaty met als ressort de stad en de Oblast Almaty in de Republiek Kazachstan.

    Bij koninklijk besluit van 12 januari 2017 :

  21. Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevrouw Cilma DUPIGNY, honorair Consul van België te Roseau.

  22. Werd Mevrouw Cilma DUPIGNY ertoe gemachtigd de eretitel van haar ambt te voeren.

  23. Werd Mevrouw Jacqueline DUPIGNY voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Roseau met als ressort het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT