Honoraire Consuls Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijke besluiten van 10 oktober 2014 : 1. Werd, op zijn verzoek, vanaf 4 juni 2013

Honoraire Consuls

Ontslagen. - Benoemingen

Bij koninklijke besluiten van 10 oktober 2014 :

  1. Werd, op zijn verzoek, vanaf 4 juni 2013, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Koen MESTDAGH, honorair Consul van België te Lagos.

  2. Werd de heer Diederik RAEYMAECKERS, vanaf 3 oktober 2013, benoemd tot honorair Consul van België te Lagos met als ressort de Staten Lagos, Ogun, Ondo, Delta, Bayelsa, Rivers, Akwa Ibom en Cross River.

  3. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Paulus Adrianus Maria Johannes SCHOLS, honorair Consul van België te Maastricht.

  4. Werd de heer Henri van LIDTH de JEUDE benoemd tot honorair Consul van België te Maastricht met als ressort de provincie Limburg.

    Bij koninklijk besluit van 11 november 2014 :

  5. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Laurent WASTEELS, honorair Consul van België te Monaco.

  6. Werd Mevr. Nancy DOTTA-VAN TENDELOO benoemd tot honorair Consul van België te Monaco met als ressort het Vorstendom van Monaco.

    Bij koninklijk besluit van 27 november 2014 :

  7. Werd, op zijn verzoek, vanaf 1 april 2014, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Timothy Allen WOODHOUSE, honorair Consul van België te Sydney.

  8. Werd de heer Paul Andrew LEROY benoemd tot honorair Consul van België te Sydney met als ressort New South Wales.

    Bij koninklijk besluit van 10 februari 2015 :

  9. Werd, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr. Lucia IDRA, honorair Consul van België te Bari.

  10. Werd de heer Felice PANARO benoemd tot honorair Consul van België te Bari met als ressort de provincies Bari, Barletta-Andria-Trani, Brindisi, Foggia, Lecce, Matera, Potenza en Taranto.

    Bij koninklijke besluiten van 24 maart 2015 :

  11. Werd, op zijn verzoek, vanaf 21 juli 2013, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Jacques LONGERSTAEY, honorair Consul van België te Boston.

  12. Werd de heer Patrick CORNELISSEN benoemd tot honorair Consul van België te Boston met als ressort de Staten Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont.

  13. Werd, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Eero VÄÄTÄINEN, honorair Consul van België te Oulu.

  14. Werd de heer Tapani TURPEINEN benoemd tot honorair Consul van België te Oulu met als ressort de regio's Noord-Österbotten (Pohjois-Pohjanmaa) en Kainuu.

    Bij koninklijk besluit van 16 juni 2015 :

  15. Werd, vanaf 14 mei 2014, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT