Koninklijk besluit houdende hervorming van de bijzondere loopbaan van de ambtenaren van niveau A van de buitendiensten van het Directoraat-generaal Uitvoering van Straffen en Maatregelen binnen de Federale Overheidsdienst Justitie., de 28 décembre 2006

HOOFDSTUK I. - Integratie van de bijzondere graden en van sommige gemene graden in de loopbaan van niveau A.

Artikel 1. De buitendiensten van het directoraat-generaal Uitvoering van Straffen en Maatregelen van de Federale Overheidsdienst Justitie bevatten :

- de strafinrichtingen;

- de justitiehuizen.

Art. 2. Bij de strafinrichtingen worden de volgende graden geschrapt :

  1. sociaal arbeidsinspecteur;

  2. psycholoog;

  3. geneesheer-antropoloog;

  4. directeur;

  5. apotheker (vlakke loopbaan in uitdoving);

  6. sociaal arbeidsinspecteur-directeur;

  7. psycholoog-directeur;

  8. apotheker-directeur (vlakke loopbaan in uitdoving);

  9. geneesheer-antropoloog-directeur;

  10. eerstaanwezend directeur;

  11. regionaal directeur.

    Art. 3. Bij de justitiehuizen wordt de volgende graad geschrapt :

    - regionaal directeur.

    Art. 4. De ambtenaren die op 1 december 2004 titularis zijn van één van de geschrapte graden van de loopbaan van sociaal arbeidsinspecteur bij de strafinrichtingen die hierna in kolom 1 zijn opgenomen, bezoldigd in een weddenschaal opgenomen in kolom 2, worden ambtshalve benoemd in de klasse die in kolom 3 is opgenomen, bezoldigd in de weddenschaal opgenomen in kolom 4 en dragen de titel hier tegenover vermeld in kolom 5.

    Geschrapte graad Oude Klasse Nieuwe Titel

    wedden- wedden-

    schaal schaal

    1 2 3 4 5

    Sociaal 10A A1 A11 Attache-Sociaal

    arbeidsinspecteur arbeidsinspecteur

    Sociaal 10B A1 A12 Attache-Sociaal

    arbeidsinspecteur arbeidsinspecteur

    Sociaal 10C A2 A21 Attache-Sociaal

    arbeidsinspecteur arbeidsinspecteur

    Sociaal 13A A3 A31 Adviseur-Sociaal

    arbeidsinspecteur- arbeidsinspecteur

    directeur

    Sociaal 13B A3 A32 Adviseur-Sociaal

    arbeidsinspecteur- arbeidsinspecteur

    directeur

    In afwijking van artikel 24 van het koninklijk besluit van 10 april 1995 tot vaststelling van de weddenschalen der aan verscheidene federale overheidsdiensten, bekomen de ambtenaren voorheen bezoldigd in de weddenschaal 10B die op 30 november 2004 ten minste achttien jaar graadanciënniteit hebben, de weddenschaal 10C, op de eerste dag van de maand volgend op de datum van hun inschrijving voor een gecertificeerde opleiding, voor zover zij ervoor slagen en voorzover zij op dat ogenblik geen gunstiger regeling genieten.

    Art. 5. De ambtenaren die op 1 december 2004 titularis zijn van één van de geschrapte graden van de loopbaan van psycholoog bij de strafinrichtingen die hierna in kolom 1 zijn opgenomen, bezoldigd in een weddenschaal opgenomen in kolom 2, worden ambtshalve benoemd in de klasse die in kolom 3 is opgenomen, bezoldigd in de weddenschaal opgenomen in kolom 4 en dragen de titel hier tegenover vermeld in kolom 5.

    Geschrapte graad Oude Klasse Nieuwe Titel

    wedden- wedden-

    schaal schaal

    1 2 3 4 5

    Psycholoog 10A A1 A11 Attache-Psycholoog

    Psycholoog 10B A1 A12 Attache-Psycholoog

    Psycholoog 10C A2 A21 Attache-Psycholoog

    Psycholoog-directeur 13A A3 A31 Adviseur-Psycholoog

    Psycholoog-directeur 13B A3 A32 Adviseur-Psycholoog

    In afwijking van artikel 25 van het koninklijk besluit van 10 april 1995 tot vaststelling van de weddenschalen der aan verscheidene federale overheidsdiensten gemene graden, bekomen de ambtenaren die op 30 november 2004 bezoldigd waren in de weddenschaal 10A, automatisch de weddenschaal A12 zodra zij een gecumuleerde anciënniteit van vier jaar hebben in hun oude graad van rang 10 en in klasse A1.

    In afwijking van artikel 24 van het koninklijk besluit van 10 april 1995 tot vaststelling van de weddenschalen der aan verscheidene federale overheidsdiensten gemene graden, bekomen de ambtenaren voorheen bezoldigd in de weddeschaal 10B die op 30 november 2004 ten minste achttien jaar graadanciënniteit hebben, de weddeschaal 10C, op de eerste dag van de maand volgend op de datum van hun inschrijving voor een gecertificeerde opleiding, voor zover zij ervoor slagen en voor- zover zij op dat ogenblik geen gunstiger regeling genieten.

    Art. 6. De ambtenaren die op 1 december 2004 titularis zijn van één van de geschrapte graden van de loopbaan van geneesheer-antropoloog bij de strafinrichtingen die hierna in kolom 1 zijn opgenomen, bezoldigd in een weddenschaal opgenomen in kolom 2, worden ambtshalve benoemd in de klasse die in kolom 3 is opgenomen, bezoldigd in de weddenschaal opgenomen in kolom 4 en dragen de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT