Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 23 maart 2012, uitwerking hebbend met ingang van 29 februari 2012 s avonds, is een einde gesteld aan de functies van de heer Walgraffe, J.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 23 maart 2012, uitwerking hebbend met ingang van 29 februari 2012 s avonds, is een einde gesteld aan de functies van de heer Walgraffe, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Namen.

Betrokkene mag zijn aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 23 maart 2012, in werking tredend op 20 mei 2012 's avonds, is Mevr. Gillis, M., griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Luik, in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 4 maart 2012, is benoemd in de vakklasse A3 met de titel van hoofdgriffier van de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, Mevr. Luypaerts, N., hoofdgriffier in de vakklasse A3 van de rechtbank van eerste aanleg te Veurne.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 23 maart 2012, zijn benoemd tot :

in de vakklasse A2 met de titel van griffier-hoofd van dienst bij het arbeidshof te Gent, Mevr. De Clercq, D., griffier bij dit hof.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

griffier bij de politierechtbank te Nijvel, Mevr. Gérard, C., griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Namen.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 26 maart 2012, zijn benoemd tot :

griffier bij het hof van beroep te Gent, Mevr. De Pauw, C., griffier bij de politierechtbank te Gent.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad;

griffier bij de rechtbank van koophandel te Luik, Mevr. Vandenput, C., griffier bij het Hof van Cassatie.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad;

griffier bij de politierechtbank te Brugge, Mevr. Ooghe, N., assistent bij de griffie van de politierechtbank te Brugge.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge, Mevr. De Taeye, M., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Veurne.

Dit besluit treedt in werking op 1 juli 2012.

Bij ministeriële besluiten van 12 april...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT