Gezondheid Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie

Gezondheid

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, toegekend aan EpiCURA voor de site van Hornu (A/410).

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, toegekend aan de "Clinique Saint-Luc" te Bouge (A/706).

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, toegekend aan het "Centre hospitalier" van Moeskroen (A/247).

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, toegekend aan het "Centre hospitalier régional" van Hoei (A/068).

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015 wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, toegekend aan Vivalia voor het "Centre hospitalier de l'Ardenne" (A/168).

Bij ministerieel besluit van 1 juli 2015, wordt een opname in de programmering van een toestel voor magnetische resonantie tomografie en van een dienst waar een magnetische resonantie tomograaf is geïnstalleerd, geweigerd aan de "Clinique...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT