Gewestelijk Agentschap voor Netheid, « Net Brussel » Personeel. - Benoeming Bij beslissing van de directeur-generaal van 02 juli 2019

Gewestelijk Agentschap voor Netheid, « Net Brussel »

Personeel. - Benoeming

Bij beslissing van de directeur-generaal van 02 juli 2019, wordt de heer AHLALOUM Hassen definitief benoemd op 1 juli 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 02 juli 2019, wordt de heer VERREYDT Pascal definitief benoemd op 1 juli 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 02 juli 2019, wordt de heer BELMILOUD Abdelwahid definitief benoemd op 1 juli 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 02 juli 2019, wordt de heer HABIDI Mahfoud definitief benoemd op 1 juli 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 19 augustus 2019, wordt de heer FONTANA David definitief benoemd op 1 augustus 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 19 augustus 2019, wordt de heer BELLAGA Hassan definitief benoemd op 1 augustus 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 19 augustus 2019, wordt de heer ACIKGOZ Güven definitief benoemd op 1 augustus 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 19 augustus 2019, wordt de heer YLMAZ Mustafa definitief benoemd op 1 augustus 2019 in de hoedanigheid van Werkman van Openbare Reiniging (rang 42) bij "Net Brussel, Gewestelijk Agentschap voor Netheid" in een betrekking in het Franstalige taalkader.

Bij beslissing van de directeur-generaal van 16 september...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT