Besluiten betreffende de stad en de gemeenten ANDERLECHT. - Bij besluit van 3 augustus 2005 wordt de beslissing van 14 juni 2005 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Ander

Besluiten betreffende de stad en de gemeenten

ANDERLECHT. - Bij besluit van 3 augustus 2005 wordt de beslissing van 14 juni 2005 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Anderlecht de wijze van gunning, namelijk de algemene offerteaanvraag, en het bestek betreffende de levering van elektriciteit voor de infrastructuur van de gemeente in het kader van de liberalisering van de energiemarkt voor een periode van vijf jaar, goedkeurt, goedgekeurd.

ANDERLECHT. - Bij besluit van 3 augustus 2005 wordt de beslissing van 14 juni 2005 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Anderlecht de wijze van gunning, namelijk de algemene offerteaanvraag, en het bestek betreffende de levering van aardgas voor de infrastructuur van de gemeente in het kader van de liberalisering van de energiemarkt voor een periode van vijf jaar, goedkeurt, goedgekeurd.

OUDERGEM. - Bij besluit van 5 augustus 2005 wordt goedgekeurd de beslissing van 23 juni 2005 waarbij de gemeenteraad van Oudergem de wijze van gunning en het bestek betreffende de heraanleg van voetpaden en voetgangerswegen goedkeurt.

OUDERGEM. - Bij besluit van 5 augustus 2005 wordt goedgekeurd de beslissing van 23 juni 2005 waarbij de gemeenteraad van Oudergem de wijze van gunning en het bestek betreffende de renovatie en de herinrichting van het ´ centre scolaire du Blankendelle ª goedkeurt.

BRUSSEL. - Bij besluit van 5 augustus 2005 word de beslissing van 12 mei 2005 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende de levering van brandstof voor voertuigen, gedurende zesendertig maanden goedkeurt, goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 5 augustus 2005 wordt de beslissing van 20 juni 2005 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende de opdracht in twee percelen voor de heraanleg van de omgeving van de K.V.S. goedkeurt, goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 5 augustus 2005 wordt de beslissing van 20 juni 2005 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende de herinrichting van het oud gemeentehuis van Laken goedkeurt, goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 5 augustus 2005 wordt de beslissing van 20 juni 2005 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek voor de technisch-administratieve begeleidingsopdracht voor twee jaar van werken met betrekking tot de verlichte signalisatie op het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT