Gemeenschapsonderwijs Personeelsbeleid. - Decreet Rechtspositie Personeelsleden Gemeenschapsonderwijs Aanvulling van de oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervin

Gemeenschapsonderwijs

Personeelsbeleid. - Decreet Rechtspositie Personeelsleden Gemeenschapsonderwijs

Aanvulling van de oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervingsambt in het Gemeenschapsonderwijs voor het schooljaar 1999-2000 in casu een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur voor het gewoon secundair onderwijs, het buitengewoon secundair onderwijs en het onderwijs voor sociale promotie.

  1. Het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur wordt naar analogie van het gewoon secundair onderwijs en het buitengewoon secundair onderwijs vanaf 1 september 1999 ook ingevoerd voor het onderwijs voor sociale promotie.

  2. Personeelsleden die het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur wensen aan te vragen, moeten vóór 15 juli 1999 hun aanvraag aangetekend naar de lokale bestuursorganen zenden.

  3. Aanvragen die reeds werden ingediend bij de afdeling Beheer Basisgegevens Personeel...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT