Gewestplannen Bij besluit van de Waalse Regering van 4 december 2003 wordt beslist om het gewestplan Waver-Geldenaken-Perwijs aan herziening te onderwerpen met het oog op de opneming van een ontginni

Gewestplannen

Bij besluit van de Waalse Regering van 4 december 2003 wordt beslist om het gewestplan Waver-Geldenaken-Perwijs aan herziening te onderwerpen met het oog op de opneming van een ontginningsgebied en wordt het voorontwerp van herziening van het gewestplan Waver-Geldenaken-Perwijs (blad 40/1) goedgekeurd met betrekking tot de opneming van een ontginningsgebied als uitbreiding van het door de n.v. "Exploitation de Sablières" op het grondgebied van de gemeente Mont-Saint-Guibert uitgebate ontginningsgebied.

Bij besluit van de Waalse Regering van 4 december 2003 wordt beslist om het gewestplan Waver-Geldenaken-Perwijs aan herziening te onderwerpen met het oog op de opneming van een ontginningsgebied en wordt het voorontwerp van herziening van het gewestplan Waver-Geldenaken-Perwijs (blad 40/2) goedgekeurd met betrekking tot de opneming van een ontginningsgebied als uitbreiding van het door de n.v. Conard & Orléans in het gehucht "Les Turluttes" op het grondgebied van de gemeenten Chaumont-Gistoux en Walhain uitgebate ontginningsgebied.

Bij besluit van de Waalse Regering van 4 december 2003 wordt beslist om het gewestplan Luxemburg (Zuid) aan herziening te onderwerpen met het oog op de opneming van een ontginningsgebied en van een groengebied en wordt het voorontwerp van herziening van het gewestplan Luxemburg (Zuid) (blad 68/7) goedgekeurd met betrekking tot de opneming van een ontginningsgebied als uitbreiding van het ontginningsgebied van de groeve van Sampont en een groengebied op het grondgebied van de gemeente Aarlen.

Bij besluit van de Waalse Regering van 4 december 2003 wordt beslist om het gewestplan Bergen-Borinage aan...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT