Lijst van de verzekeringsondernemingen (afgesloten op 31 december 2007) Gebruikte tekens : 1. Juridische vorm : OV : Onderlinge verzekeringsmaatschappij GK : Gemeenschappelijke kas

Lijst van de verzekeringsondernemingen

(afgesloten op 31 december 2007)

Gebruikte tekens :

  1. Juridische vorm :

    OV : Onderlinge verzekeringsmaatschappij

    GK : Gemeenschappelijke kas

    NV : Naamloze vennootschap

    CVBA : Coˆperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

  2. Aanduiding van de takken

    De volgende ondernemingen zijn toegelaten voor de takken aangeduid volgens de nummering die voorkomt in de bijlage I van het koninklijk besluit van 22 februari 1991 houdende algemeen reglement betreffende de controle der verzekeringsondernemingen.

    Bovendien voor tak 01

    - 1a ongevallen, behalve arbeidsongevallen - wet

    - 1b arbeidsongevallen - wet en voor de tak 10 :

    - 10 Onderneming toegelaten voor tak 10, die gemachtigd is om de verplichte verzekering der burgerrechtelijke aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen en de risico's van de aansprakelijkheid van de vervoerder te beoefenen.

    - 10a Onderneming toegelaten voor tak 10, die gemachtigd is om de verplichte verzekering der burgerrechtelijke aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen te beoefenen, met uitsluiting van de risico's van de aansprakelijkheid van de vervoerder.

    - 10b Onderneming toegelaten voor tak 10, die gemachtigd is om de risico's van de aansprakelijkheid van de vervoerder te beoefenen, met uitzondering van de verplichte verzekering der burgerrechtelijke aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen.

  3. Lijst van de toegelaten ondernemingen bekendgemaakt overeenkomstig de laatste alinÈa van artikel 4 van de wet van 9 juli 1975 betreffende de controle der verzekeringsondernemingen.

    1. Ondernemingen naar Belgisch recht

      Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld

    2. Ondernemingen die ressorteren onder het recht van een Staat die geen lid is van de Europese Economische Ruimte...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT