Koninklijk besluit tot regeling van de terbeschikkingstelling van een gebouw, eigendom van de Staat en beheerd door de Regie der Gebouwen, aan de VZW Les Briques du GAMP door het sluiten van een erfpacht., de 27 avril 2007

Artikel 1. Het goed, gelegen Middaglijnstraat 22, in Sint-Joost-ten-Node, kadastraal bekend sectie A, nummers 504 A 10, 504 N 9 en 504 P 9, eigendom van de Staat en beheerd door de Regie der Gebouwen, hierna de verpachter genoemd, wordt bestemd voor de VZW Les Briques du GAMP voor permanent gebruik, waardoor wordt voorzien in de behoeften van de VZW, hierna de erfpachter genoemd.

Art. 2. Het goed zal, met de tussenkomst van het ComitÈ tot Aankoop, in erfpacht gegeven worden voor de duur van 27 jaar tegen een symbolische retributie van 1 euro (ÈÈn euro).

Art. 3. De erfpachter dient al de onderhouds- en herstellingskosten te dragen, alsmede die van verpachter, zonder enige uitzondering, evenals al de belastingen, taksen en diverse retributies.

Art. 4. Gedurende die bestemming zal de Regie geen enkele investering doen in dat goed.

Art. 5. Behoudens schriftelijke instemming van de verpachter mag de erfpachter zijn erfpacht niet afstaan, noch de in artikel 1 beschreven bestemming ervan wijzigen.

Art. 6. De erfpachter dient de burgerlijke aansprakelijkheid en de aansprakelijkheid voor brand welke hij door het feit van zijn erfpacht draagt, te dekken of te laten dekken door een verzekering en moet die dekking aan de verpachter bewijzen.

Art. 7. Het goed zal hersteld worden in de staat waarin het zich momenteel bevindt zonder verhaal op de verpachter. Bij het verstrijken van het erfpachtcontract zullen al de verbeteringen die door de erfpachter aan de gehuurde goederen aangebracht zijn alsook al de constructies die door deze laatste opgericht zijn, van rechtswege toekomen aan de verpachter.

Art. 8. De modaliteiten van deze erfpacht, zoals bepaald in dit besluit, zullen worden vastgelegd in een overeenkomst die tussen de partijen...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT