Ruimtelijke ordening HARELBEKE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Ruimtelijke Ordening, Wetenschappen en Technologische Innovatie van 20 juli 2004 is de herziening goed

Ruimtelijke ordening

HARELBEKE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Ruimtelijke Ordening, Wetenschappen en Technologische Innovatie van 20 juli 2004 is de herziening goedgkeurd van het bijgaand rooilijnplan van buurtweg nr. 1 (Bavikhoofsestraat) en buurtweg nr. 5 (Afspanningsstraat) te Harelbeke (Bavikhove) bestaande uit een rooilijnplan.

OPWIJK. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening van 17 augustus 2004 is het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan "Karenveld" van de gemeente Opwijk goedgekeurd bestaande uit een plan met de bestaande en juridische toestand, een grafisch plan met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften en het onteigeningsplan.

Bij hetzelfde besluit is verklaard dat het algemeen nut de onteigening vordert van de percelen aangegeven op het onteigeningsplan en is aan de gemeente Opwijk machtiging tot onteigenen verleend.

DEINZE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening van 17 augustus 2004 is de gedeeltelijke herziening goedgkeurd van het bijgaand bijzonder plan van aanleg "Pontstraat-Nazarethsteenweg" van de stad Deinze bestaande uit een plan van de bestaande toestand, een bestemmingsplan en de bijhorende stedenbouwkundige voorschriften.

LEDEGEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening van 17 augustus 2004 is het bijgaand bijzonder plan van aanleg "sectoraal BPA zonevreemde bedrijven - fase 1bis " genaamd van de gemeente Ledegem goedgekeurd bestaande uit twee plannen bestaande toestand en twee bestemmingsplannen met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften.

ASSENEDE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening van 17 augustus 2004 is het bijgaand bijzonder plan van aanleg "sectoraal BPA zonevreemde bedrijven" genaamd van de gemeente Assenede goedgekeurd bestaande uit 17 deelplannen bestaande toestand en 17 bestemmingsplannen met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften met uitzondering van de blauw omrande delen.

MERKSPLAS. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT