Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 17 juni 1993 tot vaststelling van de vergoedingen van de leden van de Cel voor financiële informatieverwerking en het maximumbedrag van haar begroting., de 14 juin 1994

Artikel 1. Enig artikel. Artikel 2 van het ministerieel besluit van 17 juni 1993 tot vaststelling van de vergoedingen van de leden van de Cel voor financiÎle informatieverwerking en het maximumbedrag van haar begroting wordt vervangen door de volgende bepaling :

" Artikel 2. Het maximumbedrag van de begroting van de Cel voor financiÎle informatieverwerking wordt vastgesteld op 40 miljoen frank.

Elk jaar in de loop van de maand december wordt dit bedrag aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer van de consumptieprijzen. Het aangepaste bedrag wordt verkregen door toepassing van de volgende formule : het in het eerste lid vermelde bedrag vermenigvuldigd met het nieuwe indexcijfer en gedeeld door het aanvangsindexcijfer. Het nieuwe indexcijfer is het indexcijfer van de consumptieprijzen van de maand november van het jaar waarin de aanpassing gebeurt. Het aanvangsindexcijfer is het indexcijfer van de consumptieprijzen van de maand van de inwerkingtreding van dit besluit. "

Brussel, 14 juni 1994.

De Minister van Justitie,

M. WATHELET

De Minister van FinanciÎn,

Ph...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT