Koninklijk besluit waarbij het Ministerie van Financiën gemachtigd wordt personen onder het stelsel van een arbeidsovereenkomst in dienst te nemen bij de Administratie der directe belastingen om te voldoen aan tijdelijke behoeften aan personeel ingevolge een buitengewone toename van het werk., de 11 juillet 1991

Artikel 1. Het Ministerie van Financiën wordt, met het oog op de versterking van de diensten die belast zijn met de controle van de ondernemingen, gemachtigd om (1 461 personen) onder het stelsel van een arbeidsovereenkomst in dienst te nemen bij de Administratie der directe belastingen.

Art. 2. Onverminderd de reglementaire bepalingen van algemene aard betreffende de werving van personen onder het stelsel van een arbeidsovereenkomst betreft het indienstnemingen van bepaalde duur tot uiterlijk (31 december 1998).

(De contractuele personeelsleden als bedoeld in artikel 1 die op 31 december 1998 laureaat zijn van een vergelijkend wervingsexamen tot één van de volgende graden : adjunct-controleur bij een fiscaal bestuur, adjunct-verificateur bij een fiscaal bestuur of verificateur worden na die datum in dienst gehouden tot op het ogenblik waarop zij, op grond van hun rangschikking in de wervingsreserve, in statutair dienstverband kunnen worden aangeworven.)

Art. 3. Deze indienstnemingen worden als volgt gespreid :

  1. 300 personeelsleden van rang 10 en 300 personeelsleden van rang 22 met ingang van 1 oktober 1991;

  2. 300 personeelsleden van rang 10 en 150 personeelsleden van rang 22 met ingang van 1 oktober 1993;

  3. (275 personeelsleden van rang 10 met ingang van 1 september 1994 en 61 personeelsleden van rang 26 met ingang van 1 november 1994.)

Art. 4. § 1. De bevoegde overheden van het Ministerie van Financiën worden gemachtigd om mits gunstig advies van de Inspectie van Financiën, ambtshalve en met overschrijding van de jaarlijkse envelop voor de Administratie der directe belastingen, in de diensten belast met de controle van de ondernemingen de laureaten aan te werven van de wervingsexamens die contractueel personeelslid zijn als bedoeld onder artikel 1.

§ 2. De in artikel 1 bedoelde contractuele personeelsleden mogen niet vervangen worden indien zij als statutair stagedoend personeelslid worden aangeworven bij de Administratie der directe belastingen, in de diensten die belast zijn met de controle van de ondernemingen.

Art. 4bis. De aanwervingen in de contractuele arbeidsplaatsen die worden gemachtigd bij dit besluit kunnen worden vervangen door rechtstreekse aanwervingen van statutaire personeelsleden in de betrekkingen die in de personeelsformatie werden opgenomen ter vervanging van deze arbeidsplaatsen.

Art. 5. Dit besluit treedt in werking op 1 juli 1991.

Art. 6. Onze Minister van Financiën is belast met de uitvoering van dit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT