Exploitatie van de luchthavens Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de onderneming ECOSERVICES LLC voor een termijn van tien jaar die ingaat op 24 augustus 2022

Exploitatie van de luchthavens

Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de onderneming ECOSERVICES LLC voor een termijn van tien jaar die ingaat op 24 augustus 2022, erkend om grondafhandelingsdiensten op de site van de luchthaven Luik te verlenen voor :

8.2 specifieke door de gebruiker verlangde handelingen.

Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de onderneming ZIVAIR SRL voor een termijn van tien jaar die ingaat op 24 augustus 2022, erkend om grondafhandelingsdiensten op de site van de luchthaven Luik te verlenen voor :

  1. administratieve grondafhandeling en supervisie;

  2. vracht- en postafhandeling.

    Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de erkenning van de onderneming E.P.S.P. SRL voor het verlenen van grondafhandelingsdiensten op de luchthaven van Luik ingetrokken :

    4.1. voor de vracht, zowel bij uitvoer als bij invoer of bij transit, de fysieke behandeling van de vracht, de behandeling van de bijbehorende documenten, de douaneformaliteiten en elke tussen partijen overeengekomen of door de omstandigheden vereiste conservatoire maatregel.

    Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de erkenning van de onderneming, in natuurlijke persoon, Hakim IBRAHIM voor het verlenen van grondafhandelingsdiensten op de luchthaven van Luik ingetrokken :

    4.7. het vervoer, het inladen in en het uitladen uit het vliegtuig van voedsel en dranken;

    6.1. het schoonmaken van de buitenkant en de binnenkant van het vliegtuig, toilet- en waterservice.

    11.3. het schoonmaken van het toebehoren;

    11.4. het voorbereiden en leveren van het materieel en de voedingsmiddelen.

    Bij ministerieel besluit van 24 augustus 2022 wordt de erkenning van de onderneming VOLGA DNEPR TECHNICS MOSCOW voor het verlenen van grondafhandelingsdiensten op de luchthaven van Luik ingetrokken :

    8.1. regelmatige handelingen vóór de vlucht;

    8.2. specifieke door de gebruiker verlangde handelingen;

    8.3. de levering en het beheer van het benodigde onderhoudsmaterieel en de reserveonderdelen;

    8.4. het aanvragen of reserveren van een plaats waar het vliegtuig kan worden geparkeerd en/of...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT