Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn als instelling voor schuldbemiddeling Bij de besluiten van de secretaris-genera

Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn als instelling voor schuldbemiddeling

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 28 augustus 2007 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Begijnendijk als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 28 oktober 2007.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Kapelle-op-den-Bos als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 26 oktober 2007.

3) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Zulte als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 27 augustus 2007.

4) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Wellen als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 29 november 2007.

5) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Zonhoven als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 29 november 2007.

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 25 oktober 2007 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Rijkevorsel als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 21 december 2007.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Bredene als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 8 december 2007.

3) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Overijse als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 6 december 2007.

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 07 december 2007 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Buggenhout als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 1 januari 2008.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Tervuren als instelling voor schuldbemiddeling, wordt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT