Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn als instelling voor schuldbemiddeling Bij de besluiten van de secretaris-genera

Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn als instelling voor schuldbemiddeling

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 10 maart 2008 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Pittem als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 5 juli 2008.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van De Haan als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 17 mei 2008.

3) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Meulebeke als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 28 september 2008.

4) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Schoten als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 5 juli 2008.

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 22 april 2008 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Oostrozebeke als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 24 november 2008.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Ronse als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 30 november 2008.

3) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Gent als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 28 oktober.

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 22 mei 2008 wordt het volgende bepaald :

1) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Harelbeke als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 5 juli 2008.

2) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Berlare als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 10 september 2008.

3) De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Waasmunster als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT