Erkenningen als opleidingsinstelling voor het personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten in toepassing van de wet van 10 april 1990 op de bewakingsondernemingen, de beveil

Erkenningen als opleidingsinstelling voor het personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten in toepassing van de wet van 10 april 1990 op de bewakingsondernemingen, de beveiligingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, gewijzigd bij de wetten van 18 juli 1997, 9 juni 1999 en 10 juni 2001

Bij ministerieel besluit van 16 april 2002 wordt de V.Z.W. Espace Formation P.M.E. - Infac - Infobo gevestigd te 1180 Ukkel, Sterstraat 163, erkend als opleidingsinstelling (rechtspersoon) voor het organiseren van de opleiding van het uitvoerend personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, belast met het uitoefenen van activiteiten van winkelinspecteur.

Bij ministerieel besluit van 30 april 2002 wordt de instelling Belinsec, gevestigd te 1830 Machelen, Nieuwbrugstraat 85, erkend voor een periode van vijf jaar als opleidingsinstelling voor het organiseren van de volgende opleidingen :

- de opleiding van het uitvoerend personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, belast met het uitoefenen van activiteiten van persoonscontrole - korte type;

- de opleiding van het uitvoerend personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, belast met het uitoefenen van activiteiten van persoonscontrole - lange type.

Bij ministerieel besluit van 2 mei 2002 worden de volgende personen erkend als stagebegeleider voor de opleidingen van privé-detectives :

De heer Daniël Martens, met vestigingsplaats te 8510 Kortrijk, Kastanjedreef 10;

De heer Mario Van Elslander, met vestigingsplaats te 8791 Beveren-Leie, Langenbos 9;

De heer Bert Willaert, met vestigingsplaats te 2930 Brasschaat, Lange Kaart 1.

Bij ministerieel besluit van 13 mei 2002 wordt de onderneming Ecole du Feu - Centre européen pour la Sécurité gevestigd te 6030 Charleroi (Marchienne-au-Pont), rue de la Providence 114, erkend als opleidingsinstelling (rechtspersoon) voor het organiseren van de opleiding van het uitvoerend personeel van de bewakingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, belast met het uitoefenen van activiteiten van persoonscontrole - korte type en lange type.

Deze erkenning wordt verleend voor een periode van vijf jaar.

Bij ministerieel besluit van 13 mei 2002 wordt de onderneming Lanneau-Mollet N.V., gevestigd te 8570 Anzegem, Klijtstraat 61, onder het nummer 20 1211 13 erkend als beveiligingsonderneming voor een periode van vijf jaar.

Bij ministerieel besluit van 29 mei 2002 wordt de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT