Ereconsuls Benoemingen Bij koninklijk besluit van 1 april 2022 : Wordt Mevrouw Ksstia ALCALDE VIEIRA PINHEIRO, voor een periode van vijf jaar vanaf 2 mei 2022

Ereconsuls

Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 1 april 2022 :

Wordt Mevrouw Ksstia ALCALDE VIEIRA PINHEIRO, voor een periode van vijf jaar vanaf 2 mei 2022, benoemd tot ereconsul van België te Porto Alegre met als ressort de Staat Rio Grande do Sul.

Bij koninklijke besluiten van 18 april 2022 :

Wordt de heer Eric KERRES, voor een periode van vijf jaar vanaf 7 april 2022, benoemd tot ereconsul van België te Port Vila met als ressort de Republiek Vanuatu.

Wordt de heer Marc VANACHT, voor een periode van vijf jaar met ingang van 15 maart 2022, benoemd tot ereconsul van België te Saint Louis met als ressort de Staat Missouri.

Bij koninklijke besluiten van 29 mei 2022 :

Wordt Mevrouw Chynara ESENGELDIEVA, voor een periode van vijf jaar vanaf 13 mei 2022, benoemd tot ereconsul van België te Bisjkek met als ressort de Republiek Kirgizië.

Wordt de heer Franck RAMONATXO, voor een periode van vijf jaar vanaf 11 april 2022, benoemd tot ereconsul van België te Perpignan met als ressort de Departementen Aude en Pyrénées-Orientales.

Bij koninklijk besluit van 1 juni 2022 :

Wordt de heer Nikolaos A. BAKATSELOS, voor een periode van vijf jaar vanaf 22 mei 2022, benoemd tot ereconsul van België te Thessaloniki met als ressort de Regio's Centraal-Macedonië, West-Macedonië en Oost-Macedonië en Thracië.

Ontslag. - Benoeming

Bij koninklijk besluit van 18 mei 2022 :

  1. Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Per-Gustav CARPING, honorair Consul van België te Malmö.

  2. Wordt de heer Carl Gustaf CARPING, voor een periode van vijf jaar, benoemd tot ereconsul van België te Malmö met als ressort de provincies Blekinge, Gotland, Kalmar en Skane.

    Oprichting. - Benoeming

    Bij koninklijk besluit van 23 februari 2022 :

  3. Wordt een ereconsulaire post van België opgericht te Djerba met als ressort het gouvernement Médenine.

  4. Wordt de heer Arbi DARDOUMI, voor een periode van vijf jaar, benoemd tot ereconsul van België te Djerba.

    Bij koninklijk besluit van 29 mei 2022 :

  5. Wordt een ereconsulaire post van België opgericht te Puerto Plata met als ressort de provincies Monte Cristi, Dajabón, Santiago Rodr¤guez, Valverde, Santiago, Puerto Plata, Espaillat, Mar¤a Trinidad Sssnchez en Hermanas Mirabal.

  6. Wordt de heer Christophe MOSBEUX, voor een periode van vijf jaar, benoemd tot ereconsul van België te Puerto Plata.

    Bij koninklijk besluit van 1 juni 2022 :

  7. Wordt een ereconsulaire post van België opgericht te Santo Domingo met als ressort het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT