Besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest betreffende de elektronische verzending van akten die onderworpen zijn aan het administratief toezicht overeenkomstig de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de openbare centra voor maatschappelijk welzijn., de 23 octobre 2008

Artikel 1. De akten van de delibererende organen die onderworpen zijn aan het administratief toezicht overeenkomstig de organieke wet van 8 juli 1976 op de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, alsook de in dit kader door het Verenigd College genomen besluiten, kunnen via elektronische post worden verzonden.

Deze akten moeten worden geauthentiseerd door een geavanceerde elektronische handtekening, gerealiseerd op basis van een gekwalificeerd certificaat en aangemaakt door een veilig middel voor het aanmaken van een handtekening, zoals bedoeld in artikel 4 van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten.

Art. 2. De Leden van het Verenigd College bevoegd voor het beleid inzake Bijstand aan Personen stellen voor deze verzendingen de praktische modaliteiten vast.

Art. 3. De Leden van het Verenigd College, bevoegd voor Bijstand aan Personen zijn belast met de uitvoering van dit besluit.

Voor het Verenigd College :

Het Lid van het Verenigd College, bevoegd voor het beleid inzake Bijstand aan Personen,

P. SMET.

Aanhef

Het Verenigd College,

Gelet op artikel 20 van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT