Rechterlijke Orde. - Notariaat Bij koninklijk besluit van 20 maart 2007, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Lafontaine, J., op zijn verzoek, ontsla

Rechterlijke Orde. - Notariaat

Bij koninklijk besluit van 20 maart 2007, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Lafontaine, J., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Brussel.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 16 maart 2008, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden :

- is de heer Marcelis, L.-Ph., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, geassocieerd notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De standplaats is gevestigd te Brussel (grondgebied van het tweede kanton);

- is de heer Vigneron, J.-F., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Nijvel.

De standplaats is gevestigd te Waver (grondgebied van het eerste kanton).

Bij koninklijk besluit van 16 maart 2008, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Timmermans, A., notaris ter standplaats Durbuy (Bomal-sur-Ourthe), benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Neufchteau.

De standplaats is gevestigd te Saint-Hubert.

Bij koninklijk besluit van 16 maart 2008, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden, is de heer Vandercam, V., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Doornik.

De standplaats is gevestigd te Doornik (grondgebied van het tweede kanton).

Bij koninklijk besluit van 17 maart 2008, dat heden in werking treedt, is de standplaats van Mevr...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT