Economie

Agentschap Innoveren en Ondernemen. - Publicatie van de in de aanvraagdossiers vermelde projectgebieden in het kader van de « Oproep inzake het indienen van een aanvraag tot onderhandelingen omtrent de totstandkoming van een brownfieldconvenant » van 25 april 2019

  1. Situering

    Conform het decreet betreffende de brownfieldconvenanten wordt bij deze de voorlopige afbakening van 5 projectgebieden in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd.

    Artikel 8 § 2 van het decreet voorziet dat de voorlopige afbakening van het projectgebied vermeld in het aanvraagformulier wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad. De eigenaars en de houders van andere zakelijke rechten op projectgronden die niet optreden als actor worden met een aangetekende brief op de hoogte gebracht van de voorlopige afbakening van het projectgebied, vermeld in het aanvraagformulier. Alle belanghebbenden kunnen tegen de voorlopige afbakening van het projectgebied bezwaar indienen bij de Vlaamse minister bevoegd voor Economie binnen een termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de dag na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad of, indien kennisgeving vereist is, binnen een termijn van dertig dagen vanaf de kennisgeving.

    De Vlaamse minister bevoegd voor Economie beslist over de ontvankelijkheid en gegrondheid van de aanvraag nadat hij de ingediende bezwaren beoordeeld heeft.

  2. Praktisch

    De eigenaars en houders van zakelijke rechten op projectgronden die niet optreden als actor of die niet uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven over de opname van hun eigendom in het projectgebied, zullen aangetekend in kennis gesteld worden van de publicatie van de voorlopige afbakening van de projectgebieden. Belanghebbenden kunnen dan tegen deze voorlopige afbakening van de projectgebieden bezwaar indienen bij de Vlaamse minister bevoegd voor Economie (per adres van het kantoor van Agentschap Innoveren en Ondernemen: Secretariaat Brownfieldconvenanten - Ellipsgebouw - Koning Albert II-laan 35 bus 12, 1030 Brussel) en dit binnen een termijn van 30 dagen te rekenen vanaf de dag na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad of 30 dagen vanaf de kennisgeving via aangetekend schrijven.

    Na beoordeling van de tijdig ingediende bezwaren zal de Vlaams minister bevoegd...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT