Decreet tot wijziging van het decreet van 28 november 2013 houdende oprichting van het 'Agence pour l'Entreprise et l'Innovation' (Agentschap Ondernemen en Innoveren), afgekort A.E.I., houdende diverse bepalingen en tot opheffing van de wet van 28 december 405 betreffende de uitkering van een inkomenscompensatievergoeding aan zelfstandigen die het slachtoffer zijn van hinder ten gevolge van werken op het openbaar domein, de 4 mai 2017

HOOFDSTUK I. - Wijzigingen in het decreet van 28 november 2013 houdende oprichting van het "Agence pour l'entreprise et l'innovation" (Agentschap Ondernemen en Innoveren), afgekort A.E.I.

Artikel 1. In artikel 1 van het decreet van 28 november 2013 houdende oprichting van het "Agence pour l'entreprise et l'innovation" (Agentschap Ondernemen en Innoveren), afgekort A.E.I., worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. in paragraaf 2, tweede lid, worden de woorden "het "Agence wallonne des Technologies de l'Information et de la Communication (A.W.T.I.C.)"" (Waals Agentschap van Informatie- en communicatietechnologie) vervangen door de woorden "het "Agence du Numérique"";

  2. in paragraaf 4, vierde lid, worden de woorden " de publiekrechtelijke naamloze vennootschap genoemd "Agence wallonne des Technologies de l'Information et de la Communication", afgekort "A.W.T.I.C." die" vervangen door de woorden "het "Agence du Numérique" dat";

    Art. 2. In artikel 8, § 2, van hetzelfde decreet, worden de woorden "directeur-generaal van het "A.W.T.I.C." vervangen door de woorden "directeur-generaal van het "Agence du Numérique"".

    Art. 3. Artikel 25 van hetzelfde decreet wordt vervangen als volgt :

    "Art. 25. Vanaf 1 januari 2015 worden alle rechten en verplichtingen van het "Agence wallonne des Télécommunications", met inbegrip van alle openbare subsidies en inbrengen, zijn intellectuele eigendom en zijn informatiepatrimonium van rechtswege overgedragen aan de naamloze vennootschap "Agence du Numérique".

    Het geheel van de rechten en van de sociale verplichtingen, waaronder op onvolledige wijze de automatische overdracht van de in uitvoering zijnde arbeidscontracten en het behoud van de rechten en voordelen van de overgedragen werknemers, worden ook op dezelfde datum overgenomen.

    De overdracht van de rechten en verplichtingen van het "Agence wallonne des Télécommunications " aan het "Agence du Numérique" kan zonder geen andere formaliteit op die datum tegenover derden inroepbaar worden gemaakt.".

    Art. 4. Artikel 26 van hetzelfde decreet wordt vervangen als volgt :

    "Art. 26. Artikel 16 treedt in werking op 1 januari 2015."

    Art. 5. Artikel 29 van hetzelfde decreet wordt vervangen als volgt :

    "Art. 29. Artikel 23 treedt in werking op 1 januari 2015."

    Art. 6. De artikelen 17, eerste lid, 18, 19, eerste lid, van hetzelfde decreet worden opgeheven.

    HOOFDSTUK II. - Diverse bepalingen en opheffingsbepalingen.

    Art. 7. In artikel 1, § 2, van het decreet van 19 december...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT