Notariaat Bij koninklijk besluit van 19 januari 2012, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van haar opvolger, is aan Mevr. Monballyu, G., op haar verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 19 januari 2012, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van haar opvolger, is aan Mevr. Monballyu, G., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van notaris ter standplaats Pittem.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 19 december 2012, die in werking treden op de datum van de eedaflegging welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden :

- is de heer Cluyse, B., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brugge.

De standplaats is gevestigd te Pittem;

- is de heer Degryse, T., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Ieper.

De standplaats is gevestigd te Ieper (grondgebied van het eerste kanton).

Bij ministerieel besluit van 20 december 2012 is het verzoek tot associatie van de heer Coppée, J.-J., notaris ter standplaats Charleroi (grondgebied van het vijfde kanton), en van Mevr. De Winter, I., kandidaat-notaris, om de associatie "Jean-Jacques Coppée & Ingrid De Winter", ter standplaats Charleroi (grondgebied van het vijfde kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. De...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT