Departement Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Welzijnszorg Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn, namens de Vlaamse minister bevoegd voor de bij

Welzijnszorg

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn, namens de Vlaamse minister bevoegd voor de bijstand aan personen, van 25 september 2003 wordt bepaald :

Het ministerieel besluit van 29 juli 1996, zoals aangepast bij besluit van de directeur-generaal van 8 juli 2002, wordt aangepast als volgt : aan de V.Z.W. Sint-Annendael Grauwzusters, Vestenstraat 1, te 3290 Diest, wordt de voorafgaande vergunning verleend tot verhoging van de opnamecapaciteit van het rusthuis Ster der Zee, Rozenstraat 17, te 3270 Scherpenheuvel, door het bouwen van een rusthuis met 90 woongelegenheden, op het perceel gelegen Prins Alexanderstraat (Molenveld), te 3270 Scherpenheuvel, waarvan 64 woongelegenheden ter vervanging van het bestaande rusthuis O.-L.-Vrouw Ster der Zee, Rozenstraat 17, te 3270 Scherpenheuvel.

De voorafgaande vergunning van 29 juli 1996 geldt tot 29 juli 2008.

Als het initiatief op 29 juli 2008 slechts gedeeltelijk verwezenlijkt werd, vervalt de voorafgaande vergunning van rechtswege voor de niet-gerealiseerde opnamemogelijkheden.

Tegen dit besluit kan door elke belanghebbende met een aangetekende brief een vordering tot schorsing en/of een beroep tot nietigverklaring worden ingediend bij de Raad van State binnen de 60 dagen na kennisgeving van deze beslissing. Deze verzoekschriften moeten dan ondertekend en gedagtekend zijn door de eiser of door een advocaat en worden verstuurd aan de eerste voorzitter van de Raad van State, Wetenschapsstraat 33, te 1040 Brussel.

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn, namens de Vlaamse minister bevoegd voor de bijstand aan personen, van 25 september 2003 wordt bepaald :

De capaciteitsuitbreiding met 4 woongelegenheden van het rusthuis O.-L.-Vrouw Ster der Zee, Rozenstraat 17, te 3270 Scherpenheuvel, uitgebaat door de V.Z.W. Sint-Annendael Grauwzusters, Vestenstraat 1, te 3290 Diest, wordt erkend met ingang van 8 mei 2003 tot 1 januari 2005 onder nr. PE 638, zodat de maximale huisvestingscapaciteit van het rusthuis 64 woongelegenheden bedraagt.

Tegen dit besluit kan door elke belanghebbende met een aangetekende brief een vordering tot schorsing en/of een beroep tot nietigverklaring worden ingediend bij de Raad van State binnen de 60 dagen na kennisgeving van deze beslissing. Deze verzoekschriften moeten dan ondertekend en gedagtekend zijn door de eiser of door een advocaat en worden verstuurd aan de eerste...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT