Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 7 oktober 2002 is de heer Croonenberghs, V., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren, op zijn verzoek, ontlast uit zijn functie van

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 7 oktober 2002 is de heer Croonenberghs, V., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren, op zijn verzoek, ontlast uit zijn functie van beslagrechter in deze rechtbank.

Bij koninklijk besluit van 11 oktober 2002 is Mevr. Clijsters, B, rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, op haar verzoek, ontlast uit haar functie van jeugdrechter in deze rechtbank, met ingang van 14 oktober 2002.

Bij koninklijk besluit van 11 oktober 2002 is aan de heer Mertens, G., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 7 november 2002 is de aanwijzing van Mevr. Mortier, R., tot de functie van advocaat-generaal bij het hof van beroep te Gent, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 29 december 2002.

Bij ministerieel besluit van 16...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT