Commissievergaderingen Agenda Woensdag 19 maart 2008, om 9 u. 30 m. (Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 206) Commissie voor de Ruimtelijke Ordening, de Stedenbouw en het Grondbeleid

Commissievergaderingen

Agenda

Woensdag 19 maart 2008, om 9 u. 30 m.

(Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 206)

Commissie voor de Ruimtelijke Ordening, de Stedenbouw en het Grondbeleid

- Interpellatie van Mevr. Françoise Schepmans (F) tot de heer Charles Picqué, Minister-President van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Plaatselijke Besturen, Ruimtelijke Ordening, Monumenten en Landschappen, Stadsvernieuwing, Huisvesting, Openbare Netheid en Ontwikkelingssamenwerking, betreffende « de stand van zaken in verband met de plannen voor een internationaal voetbalstadion in Brussel ».

- Interpellatie van de heer Frédéric Erens (N) tot de heer Charles Picqué, Minister-President van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Plaatselijke Besturen, Ruimtelijke Ordening, Monumenten en Landschappen, Stadsvernieuwing, Huisvesting, Openbare Netheid en Ontwikkelingssamenwerking, en Mevr. Françoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende « de bouwvergunning voor 500 m spoor die nodig is om de luchthaven van Zaventem te ontsluiten en bereikbaar te maken per spoor ».

Toegevoegde interpellatie van Mevr. Françoise Schepmans (F) betreffende « de uitreiking van de stedenbouwkundige vergunningen in het kader van het Diaboloproject ».

- Mondelinge vraag van de heer Willem Draps (F) aan de heer Charles Picqué, Minister-President van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Plaatselijke Besturen, Ruimtelijke Ordening, Monumenten en Landschappen, Stadsvernieuwing, Huisvesting, Openbare Netheid en Ontwikkelingssamenwerking, betreffende « het gebrek aan bijwerking van de kaart van de van rechtswege bestaande toestand op de website van het GBP ».

- Interpellatie van Mevr. Françoise Schepmans (F) tot Mevr. Françoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende « het negatieve advies van de DBDMH over de vestiging van een biobrandstoffenfabriek in de Haven van Brussel ».

- Mondelinge vraag van Mevr. Viviane Teitelbaum (F) aan Mevr. Françoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw. en de heer Emir Kir, Staatssecretaris voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Openbare Netheid en Monumenten en Landschappen, betreffende « de bescherming van de ramen in het Brussels Gewest ».

Woensdag 19 maart 2008, om 14 u. 30...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT