Commissievergaderingen Agenda Woensdag 12 maart 2008, om 14 u. 30 m. (Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 201) Commissie voor de Infrastructuur, belast met Openbare Werken en Verkeerswe

Commissievergaderingen

Agenda

Woensdag 12 maart 2008, om 14 u. 30 m.

(Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 201)

Commissie voor de Infrastructuur, belast met Openbare Werken en Verkeerswezen

Interpellatievan Mevr. Carla Dejonghe (N) tot de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ het Brussels openbaar vervoer dat niet voldoet aan de eisen van jonge ouders ª.

Toegevoegde interpellatie van de heer Rachid Madrane (F) betreffende ´ de resultaten van het onderzoek gepubliceerd door Brussels Studies over de verplaatingswijzen in Brussel ª.

Interpellatievan de heer JoÎl Riguelle (F) tot de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de uitvoering, de evaluatie en de resultaten van de verkeersovereenkomsten met de gemeenten en het veiliger maken van de gevaarlijke kruispunten ª.

Interpellatievan Mevr. Carla Dejonghe (N) tot de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de uitrusting van de MIVB-haltes ª.

Toegevoegde interpellatie van Mevr. Souad Razzouk (F) betreffende ´ het richtplan voor de informatie in de beheersovereenkomst van de MIVB ª.

Interpellatievan Mevr. FranÁoise Schepmans (F) tot de heer Pascal SMET, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de komende wijzigingen op het MIVB-net ª.

Interpellatievan Mevr. CÈline Delforge (F) tot de heer Pascal SMET, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ het beheer van de bussen in geval van uitzonderlijke of steeds groter wordende verkeersopstoppingen ª.

Toegevoegde interpellatie van de heer Yves de Jonghe d'Ardoye d'erp (F) betreffende ´ de efficiÎntie van de bussen van de Maatschappij voor het intercommunaal vervoer te Brussel ª.

- Mondelinge vraag van Mevr. CÈline Delforge (F) aan de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de initiatieven van het Vlaamse en Waalse Gewest om ecocombi's in het verkeer toe te laten ª.

Toegevoegde mondelinge vraag van Mevr. Anne Swaelens (F) betreffende ´ de gigaliners of ecocombi's ª.

- Mondelinge vraag van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT