22 OKTOBER 2009. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van de samenstelling van de overheidsafvaardiging binnen het Comité van sector IX, van het Comité van de provinciale en plaatselijke overheidsdiensten, 2e afdeling (onderafdeling Franse Gemeenschap) en van het Onderhandelingscomité voor de personeelsstatuten van het gesubsidieerd vrij onderwijs

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de overheid en de vakbonden van haar personeel;

Gelet op het decreet van 19 mei 2004 betreffende de onderhandeling in de Franse Gemeenschap;

Gelet op het koninklijk besluit van 28 september 1984 tot uitvoering van de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de overheid en de vakbonden van haar personeel;

Op de voordracht van de Minister van Ambtenarenzaken, van de Minister van Begroting, van de Minister van Hoger onderwijs en van de Minister van Leerplichtonderwijs en Onderwijs voor Sociale promotie;

Gelet op de beraadslaging van de Regering van de Franse Gemeenschap van 22 oktober 2009,

Besluit :

Artikel 1. De overheidsafvaardiging binnen het Comité van sector IX, van het Comité van de provinciale en plaatselijke overheidsdiensten, 2e afdeling (onderafdeling Franse Gemeenschap) en van het Onderhandelingscomité voor de personeelsstatuten van het gesubsidieerd vrij onderwijs wordt als volgt samengesteld :

- Werkende leden :

De heer Arthur BELLEFLAMME, Voorzitter;

Mevr. Delphine POUPE, Ondervoorzitter;

De heer Laurent WISCHOFF;

De heer Nicolas CHAIDRON.

- Plaatsvervangende leden :

De heer Paul VERWILGHEN;

Mevr. Annabelle PETIT;

De heer Roland VAN SEVEREN;

De heer Jean-Michel BAIJOT.

Art. 2. Het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 1 oktober 2004 tot vaststelling van de samenstelling van de afvaardiging van de overheid binnen het Comité van Sector IX en het Comité...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT