Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 18 oktober 2005 : - is aan de heer De Buysscher, S., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van parketjurist binnen het rechtsgebied van het ho

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 18 oktober 2005 :

- is aan de heer De Buysscher, S., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van parketjurist binnen het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 oktober 2005;

- is benoemd tot griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, Mevr. Deroost, G., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vÛÛr 1 april 2006;

- is benoemd tot adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Kortrijk, Mevr. Goossens, L., opsteller bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministerieel besluit van 18 oktober 2005 is aan de heer Spaas, P., eerstaanwezend opsteller bij de griffie van het hof van beroep te Antwerpen, opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier bij dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT