Buitenlandse Carrière. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer Daniel BERTRAND ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt geaccrediteerd als

Buitenlandse Carrière. - Overplaatsingen

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer Daniel BERTRAND ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Federale Republiek Nigeria en wordt eveneens aangesteld als Consul-Generaal van België in deze Staat, met standplaats te Abuja. Hij wordt eveneens belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Economische Gemeenschap van de West-Afrikaanse Staten.

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer Jean-Luc BODSON ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Staat Israël en wordt eveneens belast met de functie van Consul-Generaal van België in deze Staat, met standplaats te Tel Aviv.

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt Mevrouw Sibille de CARTIER d'YVES ontheven uit haar functie van Ambassadeur van België in de Arabische Republiek Egypte en in de Republiek Soedan, met standplaats te Caïro, alsook uit haar functie van Consul-Generaal van België in deze Staten. Zij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in het Koninkrijk Thailand en wordt eveneens aangesteld als Consul-Generaal van België in deze Staat, met standplaats te Bangkok.

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer François CORNET d'ELZIUS ontheven uit zijn functie van Adjunct Permanent Vertegenwoordiger van België bij het Politiek en Veiligheidscomité bij de Permanente Vertegenwoordiging van België te Brussel. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België bij de Arabische Republiek Egypte en wordt eveneens aangesteld als Consul-Generaal van België in deze Staat, met standplaats te Caïro.

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer Paul HUYNEN ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de O.V.S.E. te Wenen, met standplaats te Wenen. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Republiek Turkije en wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat, met als ressort de Republiek Turkije met uitzondering : de vilajetten Istanbul, Kirklareli, Edirne, Tekirdag, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balikesir en Canakkale, met standplaats te Ankara.

Bij koninklijk besluit van 6 december 2020 wordt de heer Eric JACQUEMIN ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België te Marseille met als ressort het Prinsdom Monaco en de Departementen Alpes-de-Haute-Provence...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT