Buitenlandse carrière Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Olivier BELLE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in de Staat Israël

Buitenlandse carrière

Overplaatsingen

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Olivier BELLE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in de Staat Israël, met standplaats te Tel Aviv, alsook uit zijn functie van Consul-Generaal van België in deze Staat. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer François BONTEMPS ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in de Republiek Bulgarije, de Republiek Albanië en in de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, met standplaats te Sofia, alsook uit zijn functie van Consul-Generaal van België in deze Staten. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Marc CALCOEN ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Koninkrijk Spanje en in het Prinsdom Andorra, met standplaats te Madrid. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt graaf Jean CORNET d'ELZIUS ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België bij de Heilige Stoel te Rome. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer William DE BAETS ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België te Atlanta met als ressort de Staten van Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Kentucky (behalve de Graafschappen Campbell en Kenton), Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina en Tennessee, met standplaats te Atlanta. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Lieven DE LA MARCHE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in Burkina Faso, met standplaats te Ouagadougou, alsook uit zijn functie van Consul-Generaal van België in deze Staat. Hij wordt eveneens ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België in de Republiek Mali en in de Republiek Niger, met standplaats te Ouagadougou. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Stéphane DOPPAGNE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in de Republiek Kameroen, de Gabonese Republiek, de Republiek Equatoriaal Guinea, de Centraal-Afrikaanse Republiek en de Republiek Tsjaad, met standplaats te Yaoundé, alsook uit zijn functie van Consul-Generaal van België in deze Staten. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 wordt de heer Pierre GILLON ontheven...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT