Buitenlandse carriere Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 12 januari 2020 wordt de heer Rudolf HUYGELEN ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Verenigd Koninkrijk van

Buitenlandse carriere

Overplaatsingen

Bij koninklijk besluit van 12 januari 2020 wordt de heer Rudolf HUYGELEN ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, met standplaats te Londen. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 12 januari 2020 wordt de heer François ROUX ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te Brussel. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij koninklijk besluit van 31 januari 2020 wordt de heer Luc DE LOBEL ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de O.E.S.O. en de U.N.E.S.C.O., met standplaats te Parijs. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Aanstelling

Bij koninklijk besluit van 7 januari 2020 wordt de heer Jozef SMETS, Ambassadeur van België in de Republiek Angola, in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd in de Democratische Republiek Sao Tomé en Principe, met standplaats te Luanda. Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat.

In dienst behouden na pensioen

Bij ministerieel besluit van 15 januari 2020 wordt de heer Patrick DE BEYTER na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, in dienst behouden boven de leeftijd van 65 jaar voor de duur van zes maanden vanaf 1 april 2020.

Bij ministerieel besluit van 15 januari 2020 wordt de heer Didier VERWAERDE na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, in dienst behouden boven de leeftijd van 65 jaar voor de duur van zes maanden vanaf 1 februari 2020.

Dienstvrijstellingen

Bij ministerieel besluit van 6 januari 2020 wordt aan de heer Rudolf HUYGELEN een dienstvrijstelling voor een internationale opdracht toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 1 januari 2020 teneinde hem toe te laten de functie van Adjunct-Secretaris-Generaal van de Benelux uit te oefenen.

Bij ministerieel besluit van 15 januari 2020 wordt aan de heer Luc DE LOBEL een dienstvrijstelling...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT