Buitenlandse carriere. - Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt Mevr. Florinda BALECI, stagiaire

Buitenlandse carriere. - Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt Mevr. Florinda BALECI, stagiaire, ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.V.N. te New York, als medewerkster belast met het diplomatieke beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt de heer Dries van BETTEN, stagiair, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Kinshasa, als medewerker belast met het beleidsdomein ontwikkelingssamenwerking.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt de heer Vincent BODSON, stagiair, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Yaoundé, als medewerker belast met het consulaire beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt de heer Basiel BOGAERTS, stagiair, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Niamey, als medewerker belast met het beleidsdomein ontwikkelingssamenwerking.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt de heer Alexandre BRECX, stagiair, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Kampala, als medewerker belast met het beleidsdomein ontwikkelingssamenwerking.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt Mevr. Griet BROSENS, stagiaire, ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Pretoria, als medewerkster belast met het diplomatieke beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt de heer Michael CALUWAERTS, stagiair, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Beijing, als medewerker belast met het consulaire beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt Mevr. Hanne CARLE, stagiaire, ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.V.N. te New York, als medewerkster belast met het diplomatieke beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt Mevr. Christine CASSIERS, stagiaire, ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.V.N. te New York, als medewerkster belast met het diplomatieke beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 9 april 2018 wordt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT