Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 26 april 2016 wordt de heer Alain SCHMITZ ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te

Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 26 april 2016 wordt de heer Alain SCHMITZ ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Kinshasa en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 26 april 2016 wordt Mevr. Carole van EYLL ontheven uit haar functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Londen en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 28 april 2016 wordt de heer Christophe de BASSOMPIERRE ontheven uit zijn functie van Adjunct-Posthoofd bij de Ambassade van België te Tokyo en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 28 april 2016 wordt de heer Antoine DELCOURT ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te New Delhi en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 28 april 2016 wordt de heer Julien LECOMTE ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Ottawa en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 28 april 2016 wordt de heer Arnaud LION ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Moskou en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Jan DE PAUW ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij het Consulaat-Generaal van België te Jeruzalem en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Serge DICKSCHEN ontheven uit zijn functie van Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Verenigde Naties te Genève en wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Arnt KENNIS ontheven uit zijn functie van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT