Buitenlandse carriere. - Dienstvrijstellingen Bij ministerieel besluit van 20 april 2021 wordt aan de heer Peter VAN KEMSEKE een dienstvrijstelling toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 1

Buitenlandse carriere. - Dienstvrijstellingen

Bij ministerieel besluit van 20 april 2021 wordt aan de heer Peter VAN KEMSEKE een dienstvrijstelling toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 1 april 2021 teneinde hem toe te laten een opdracht als "Senior Policy Officer Climate and Energy" bij de Europese Commissie uit te oefenen.

Bij ministerieel besluit van 6 augustus 2021 wordt aan de heer Steven DE WILDE een dienstvrijstelling toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 1 september 2021 om hem de mogelijkheid te geven de functie van "Political Officer" te Ankara binnen de Europese Dienst voor Extern Optreden (EDEO) verder uit te oefenen.

Bij ministerieel besluit van 6 augustus 2021 wordt aan de heer Peter VAN DE VELDE een dienstvrijstelling toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 16 oktober 2021 teneinde hem toe te laten een opdracht binnen de Europese Dienst voor Extern Optreden (EDEO) uit te oefenen als "Deputy Head of Division" in AMERICAS.2.

Bij ministerieel besluit van 6 augustus 2021 wordt aan de heer Jozef NAUDTS een verlenging van dienstvrijstelling toegekend voor een periode van één jaar vanaf 1 september 2021 teneinde hem toe te laten een opdracht binnen de Europese Dienst voor Extern Optreden (EDEO) verder uit te oefenen als "Politiek adviseur" bij de EU Delegatie in Ethiopië.

Bij ministerieel besluit van 6 augustus 2021 wordt aan de heer Jan DE PRETER een verlenging van dienstvrijstelling toegekend voor een periode van één jaar vanaf 1 september 2021 teneinde hem toe te laten de opdracht als " Secretary of the Board of the United Nations Joint Staff Pension Fund" verder uit te oefenen.

Bij ministerieel besluit van 21 september 2021 wordt aan de heer Stijn MOLS een dienstvrijstelling toegekend voor een periode van twee jaar vanaf 16 september 2021 om...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT