Buitenlandse carrière. - Aanstellingen. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Bertrand de CROMBRUGGHE de PICQUENDAELE ontheven uit zijn functie van Permanent

Buitenlandse carrière. - Aanstellingen. - Overplaatsingen

Bij koninklijk besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Bertrand de CROMBRUGGHE de PICQUENDAELE ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij het Bureau van de Verenigde Naties, de Gespecialiseerde Instellingen, de Wereldhandelsorganisatie en de Ontwapeningsconferentie in Genève. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Democratische Republiek Congo, met standplaats te Kinshasa, en wordt aangesteld als Consul-Generaal van België in deze Staat, met uitzondering van de provincies Haut-Katanga, Haut-Lomami, Lualaba en Tanganyika.

Bij koninklijk besluit van 16 mei 2016 wordt de heer Dirk WOUTERS ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Europese Unie te Brussel. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Verenigde Staten van Amerika, met standplaats te Washington, en eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België met als ressort :

- het district van Columbia, de Staten Delaware, Maryland, Virginië en West-Virginië ;

- het eiland Porto Rico, de Maagdeneilanden en de eilanden Turks en Caïcos.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Dirk BREUER ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Bern. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Abidjan.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Patrick DEBOECK ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te Brussel. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Ottawa.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Christophe de NIJS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Canberra. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Rabat.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer David JORDENS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Canberra. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Beijing.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt de heer Stanley MATTHYS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Raad van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie te Brussel. Hij wordt toegevoegd aan het Consulaat-Generaal van België te Sint-Petersburg.

Bij ministerieel besluit van 9 mei 2016 wordt Mevr. Sandrine PLATTEAU ontheven uit haar functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT