Buitenlandse carrière. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 6 september 2022 wordt de heer Charles Delogne

Buitenlandse carrière. - Aanstellingen

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022 wordt de heer Charles Delogne, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Islamitische Republiek Pakistan, met standplaats te Islamabad.

Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat.

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022 wordt Graaf Christian de Lannoy, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republiek Chili, met standplaats te Santiago.

Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat.

Bij koninklijk besluit van 4 december 2022 wordt alinea 3 van artikel 1 van het koninklijk besluit van 6 september 2022 waarbij Graaf Christian de Lannoy aangesteld wordt tot Consul-Generaal van België in de Republiek Chili, opgeheven.

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022 wordt Mevrouw Karolien Michiels toegevoegd aan de Ambassade van België te Berlijn als medewerkster belast met het consulaire beleidsdomein.

Zij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België bij de Ambassade van België te Berlijn.

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022 wordt de heer Paul Jansen ontheven uit zijn functie van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Socialistische Republiek Vietnam, met standplaats te Hanoi, alsook uit zijn functie van Consul-Generaal van België in deze Staat.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republiek Zuid-Afrika, met standplaats te Pretoria, en wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat met als ressort de Provincies Free State, Gauteng, Kwazulu-Natal, Limpopo, Mpumalanga en North-West.

Hij wordt eveneens belast met de functie van Permanente Vertegenwoordiger van België bij de Ontwikkelingsgemeenschap van Zuidelijk Afrika.

Bij koninklijke besluiten van 6 september 2022 wordt de heer Paul Jansen eveneens geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republieken Zimbabwe en Botswana, en wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staten en in Sint-Helena, met standplaats te Pretoria.

Bij koninklijke besluiten van 7 november 2022 wordt de heer Paul Jansen geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in het Koninkrijk Lesotho en in de Republieken...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT