Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp. - Bevorderingen Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Patrick Verbestel b

Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp. - Bevorderingen

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Patrick Verbestel bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Pierre Becque bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Etienne Van Parys bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Marc Van Hoorebeeck bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Marc Vanderstukken bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Paul Bruers bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Joseph Cordemans bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Johan De Jaegher bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Maurits De Pauw bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Rudi De Pauw bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Maurice Grumeau bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Roger Huygh bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Pierre Lejeune bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2001 in het Nederlandstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Léopold Leroy bevorderd in de hoedanigheid van sectiechef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT