Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp. - Bevorderingen Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Robert Van Poppel b

Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp. - Bevorderingen

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Robert Van Poppel bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer André Devondel bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Johnny Dendas bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Jean-Jacques Roggemans bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Louis Samin bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Dominique Timperman bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Michel Bilterijst bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 14 augustus 2001 wordt de heer Daniel Beeckmans bevorderd in de hoedanigheid van detachementschef bij de Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 januari 2001 in het Franstalig taalkader.

Bij besluit van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT