Personeel. - Benoemingen Bij ministerieel besluit van 7 april 2014 dat uitwerking heeft op 1 mei 2014 wordt de heer Journée, Michel, geboren op 15 november 1982

Personeel. - Benoemingen

Bij ministerieel besluit van 7 april 2014 dat uitwerking heeft op 1 mei 2014 wordt de heer Journée, Michel, geboren op 15 november 1982, bij het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België in de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel benoemd tot werkleider in proefperiode in een betrekking van de klasse SW2 van het Frans taalkader. De betrokkene wordt ingedeeld bij de activiteitengroep II "Wetenschappelijk dienstverlening".

Bij ministerieel besluit van 7 april 2014 dat uitwerking heeft op 1 mei 2014 wordt de heer Clerbaux, Nicolas, geboren op 7 december 1968, bij het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België in de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel benoemd tot werkleider in proefperiode in een betrekking van de klasse SW2 van het Frans taalkader. De betrokkene wordt ingedeeld bij de activiteitengroep I "Wetenschappelijk onderzoek en experimentele ontwikkeling".

Bij ministerieel besluit van 7 april 2014 dat uitwerking heeft op 1 mei 2014 wordt de heer Spassov, Simo, geboren op 23 mei 1971, bij het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België in de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel benoemd tot werkleider in proefperiode in een betrekking van de klasse SW2 van het Frans taalkader. De betrokkene wordt ingedeeld bij de activiteitengroep I "Wetenschappelijk onderzoek en experimentele ontwikkeling".

Bij koninklijk besluit van 19 april 2014 dat uitwerking heeft...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT