Personeel. - Bevorderingen Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, Mevr. Berkvens, Sabine, attaché, bevorderd in de titel van attaché in de klasse A2 in de vakricht

Personeel. - Bevorderingen

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, Mevr. Berkvens, Sabine, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, Mevr. Van Dorpe, Els, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, Merv. Smits, Katarina, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, de heer Stassens, Didier, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, de heer Lievens, Pieter, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, de heer Verstraete, Bart, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart 2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, de heer Lagast, Dirk, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de Algemene Directie dienst Vreemdelingenzaken van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Bij koninklijk besluit van 27 maart2008 wordt met ingang van 1 juni 2007, de heer D'Hondt, Luc, attachÈ, bevorderd in de titel van attachÈ in de klasse A2 in de vakrichting Bevolking en Veiligheid bij de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT