Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 19 december 2001 tot bevordering van de tewerkstelling van langdurig werkzoekenden., de 9 décembre 2002

Artikel 1. In artikel 2, § 2, eerste lid van het koninklijk besluit van 19 december 2001 tot bevordering van de tewerkstelling van langdurig werkzoekenden worden de volgende wijzigingen aangebracht :

A) 3° wordt vervangen door de volgende tekst : "3° de periodes van tewerkstelling in de programma's voor wedertewerkstelling van de niet werkende werkzoekenden bedoeld in artikel 6, § 1, IX, 2° van de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen;"

B) 4° wordt vervangen door de volgende tekst : "4° de periodes van tewerkstelling in toepassing van invoeginterim, overeenkomstig de artikelen 194 en 195 van de wet van 12 augustus 2000 houdende sociale, budgettaire en andere bepalingen;"

C) 5° wordt opgeheven.

Art. 2. In artikel 5, eerste lid, 3°, van hetzelfde besluit worden de woorden "in de loop van de achttien kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "in de loop van de maand van indienstneming en de achttien kalendermaanden daaraan voorafgaand".

Art. 3. In artikel 6, eerste lid, 3°, van hetzelfde besluit worden de woorden "in de loop van de zesendertig kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "in de loop van de maand van indienstneming en de zesendertig kalendermaanden daaraan voorafgaand".

Art. 4. In artikel 8, eerste lid, 3°, van hetzelfde besluit worden de woorden "in de loop van de negen kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "in de loop van de maand van indienstneming en de negen kalendermaanden daaraan voorafgaand".

Art. 5. In artikel 9, eerste lid, 3°, van hetzelfde besluit worden de woorden "in de loop van de achttien kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "in de loop van de maand van indienstneming en de achttien kalendermaanden daaraan voorafgaand" en worden de woorden "in de loop van de zesendertig kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "in de loop van de maand van indienstneming en de zesendertig kalendermaanden daaraan voorafgaand".

Art. 6. In artikel 11, eerste lid, tweede gedachtestreep, van hetzelfde besluit worden de woorden "en in de loop van de zesendertig kalendermaanden voorafgaand aan de maand van indienstneming" vervangen door "en in de loop van de maand van indienstneming en de zesendertig kalendermaanden daaraan voorafgaand".

Art. 7. In artikel 13 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 27 november...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT