Personeel Bij koninklijk besluit van 21 december 2013 wordt, met ingang van 1 december 2013

Personeel

Bij koninklijk besluit van 21 december 2013 wordt, met ingang van 1 december 2013, een einde gesteld aan de staffunctie -1 "Directeur Budget en Beheerscontrole" toegekend aan de heer DE RYCK, Wouter, J.O.C. en dit ingevolge zijn aanduiding als houder van de managementfunctie -1 "Administrateur-generaal van de patrimoniumdocumentatie".

Een beroep tot nietigverklaring van voormeld besluit kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden ingediend binnen de zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij een ter post aangetekend schrijven gericht te worden aan de Raad van State, Wetenschapsstraat 33, te 1040 Brussel.

Bij koninklijk besluit van 17 januari 2014 wordt, met ingang van 1 september 2014, op zijn vraag, een einde gesteld aan de staffunctie -1 "Directeur van de Stafdienst Informatie- en Communicatietechnologie", toegekend aan de heer COLLET, Louis, J.

Overeenkomstig artikel 12 van het koninklijk...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT