Besluit van de Waalse Regering tot wijziging van het besluit van de Waalse Regering van 23 februari 2017 houdende uitvoering van de hoofdstukken 1, 3 en 4 van het decreet van 21 december 2016 houdende de toekenning van steun via een in het Waalse Gewest geïntegreerd steunportfolio aan projectontwikkelaars en kleine en middelgrote ondernemingen, ter bevordering van het ondernemerschap of de groei, en strekkende de oprichting van een databank van authentieke bronnen die verbonden is met die geïntegreerde portefeuille, de 23 décembre 2021

Artikel 1. In artikel 1 van het besluit van de Waalse Regering van 23 februari 2017 houdende uitvoering van de hoofdstukken 1, 3 en 4 van het decreet van 21 december 2016 houdende de toekenning van steun via een in het Waalse Gewest geïntegreerd steunportfolio aan projectontwikkelaars en kleine en middelgrote ondernemingen, ter bevordering van het ondernemerschap of de groei, en strekkende de oprichting van een databank van authentieke bronnen die verbonden is met die geïntegreerde portefeuille, gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 4 april 2019, worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. het wordt aangevuld als volgt :

    "9° de vzw : de vereniging zonder winstoogmerk zoals bedoeld in boek IX van het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen die :

    1. aan de BTW onderworpen is;

    2. die ten minste één persoon met een arbeidsovereenkomst in dienst heeft;

    3. die minder dan 250 voltijdequivalenten met een arbeidsovereenkomst in dienst heeft;

    4. die een activiteit uitoefent, namelijk het aanbieden van goederen of diensten op een bepaalde markt;

    5. minder dan vijftig procent overheidsfinanciering heeft, exclusief werkgelegenheidssteun, op basis van de laatste goedgekeurde rekeningen;

    6. te rekenen van de datum van indiening van de steunaanvraag een hoofdbedrijfszetel in het Waalse Gewest heeft. ";

  2. bedoeld artikel wordt aangevuld met een lid, luidend als volgt :

    "Voor de toepassing van het eerste lid, 9°, f) is de hoofdbedrijfszetel de zetel die binnen het geheel van de onderneming het grootste aantal werknemers tewerkstelt. ".

    Art. 2. Artikel 6 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een vierde lid, luidend als volgt:

    "De vzw komt in aanmerking voor de geïntegreerde steunportefeuille uitsluitend voor cheques met betrekking tot het thema "economisch herstel door middel van digitale technologie" in het kader van het REACT-EU-initiatief. ".

    Art. 3. De artikelen 15, 16, § 2, 17, 18, 19, gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 4 april 2019, 21, 22 en 23 van hetzelfde besluit worden telkens aangevuld met een nieuw lid, luidend als volgt :

    "Dezelfde procedure is van toepassing indien de begunstigde een vzw is.".

    Art. 4. Artikel 20 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een paragraaf 5, luidend als volgt: "De paragrafen 1 tot 4 zijn ook van toepassing indien de begunstigde een vzw is.". ".

    Art. 5. Dit besluit houdt op van kracht te zijn op 31 december 2023.

    Art. 6. De Minister van Economie en van Digitale Technologieën is...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT