Besluit van de Waalse Regering tot wijziging van het besluit van de Waalse Regering van 12 februari 2015 tot uitvoering van het systeem van de rechtstreekse betalingen ten gunste van de landbouwers, de 23 décembre 2021

Artikel 1. In artikel 3 het besluit van de Waalse Regering van 12 februari 2015 tot uitvoering van het systeem van de rechtstreekse betalingen ten gunste van de landbouwers, laatst gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 17 december 2015, worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. paragraaf 2 wordt vervangen als volgt :

    " § 2. De aanvragen, gedateerd en ondertekend, worden verzonden met een geospatiaal aanvraagformulier, via het loket PAC-on-web, overeenkomstig de aanwijzingen in de toelichting.

    Het betaalorgaan stelt de nodige steun ter beschikking en helpt elke aanvrager die daarom verzoekt.

    De aanvrager blijft als enige verantwoordelijk voor de inachtneming van de bij of krachtens dit besluit vastgestelde termijnen, onverminderd de tussenkomst van het betaalorgaan.

    De aanvrager is als enige verantwoordelijk voor de door hem ingediende aanvragen, aangegane verbintenissen en gesloten overeenkomsten en voor de juistheid van de door hem meegedeelde gegevens, niettegenstaande de tussenkomst van het betaalorgaan.";

  2. in paragraaf 3 worden volgende wijzigingen aangebracht :

    1. in het eerste lid, worden de woorden "op papieren informatiedrager of op informaticadrager" geschrapt;

    2. lid 2 wordt opgeheven.

    Art. 2. Artikel 4, paragraaf 1, eerste lid, van hetzelfde besluit, laatst gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 17 december 2015 wordt vervangen door de drie volgende leden :

    "Wijzigingen in de eenmalige aanvraag bedoeld in artikel 15 van Verordening nr. 809/2014 worden ingediend door middel van een geospatiaal aanvraagformulier, overeenkomstig de aanwijzingen in de toelichting, gedateerd en ondertekend. Het betaalorgaan stelt de nodige steun ter beschikking en helpt elke aanvrager die daarom verzoekt.

    De aanvrager blijft als enige verantwoordelijk voor de inachtneming van de bij of krachtens dit besluit vastgestelde termijnen, onverminderd de tussenkomst van het betaalorgaan.

    De aanvrager is als enige verantwoordelijk voor de door hem ingediende aanvragen, aangegane verbintenissen en gesloten overeenkomsten en voor de juistheid van de door hem meegedeelde gegevens, niettegenstaande de tussenkomst van het betaalorgaan.".

    Art. 3. In hetzelfde besluit wordt een artikel 4bis ingevoegd, luidend als volgt :

    "Art. 4bis. Het betaalorgaan verricht de in artikel 11, lid 4, van Verordening nr. 809/2014 bedoelde voorafgaande kruiscontroles, beperkt tot de in artikel 29, paragraaf 1, eerste lid, punten a), b) en c), van die...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT