Besluit van de Waalse Regering betreffende de goedkeuring van de beroeps- en de opleidingsprofielen opgesteld door de Service francophone des Métiers et des Qualifications, de 18 avril 2024

Artikel 1. De Waalse Regering keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van farmaceutisch-technisch assistent in een apotheek (PHARMA-Assis.pharma.tech.off-V01-2023) goed, zoals bekrachtigd door de ChaCA tijdens de zitting van 15 september 2023.

Art. 2. De Waalse Regering keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van farmaceutisch-technisch assistent in het ziekenhuis (PHARMA-Assis.pharma.tech.hosp-V01-2023) goed, zoals bekrachtigd door de ChaCA tijdens de zitting van 15 september 2023.

Art. 3. De Waalse Regering keurt de herziening van de beroeps- en opleidingsprofielen van opticien (DISPO.MEDIC-opti-V02-2023) goed, zoals bekrachtigd door de ChaCA tijdens de zitting van 15 september 2023.

Art. 4. Door de goedkeuring van de herziene profielen bedoeld in artikel 3 wordt de vorige versie de facto ingetrokken.

Art. 5. De uitvoeringstermijn bedoeld in artikel 29, 2° van het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, het Waals Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de `Service francophone des Métiers et des Qualifications' (afgekort SFMQ) bedraagt 2 jaar en 7 dagen voor elk herzien profiel en 3 jaar en 7 dagen voor elk nieuw profiel, te rekenen vanaf de datum van goedkeuring van het profiel door de Chambre de Concertation et d'Agrément van de SFMQ.

Na deze periode is artikel 31 van voornoemd akkoord van toepassing.

Art. 6. De minister van Werk en Vorming is belast met de uitvoering van dit besluit.

BIJLAGE.

Art. N.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 18-04-2024, p. 44119 )

Handtekening

Namen, 23 februari 2024.

Voor de Regering :

De Minister-President,

E. DI RUPO

De minister...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT