Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot goedkeuring van 12 beroeps- en opleidingsprofielen opgesteld door de ' Service francophone des Métiers et des Qualifications (SFMQ) ', de 19 janvier 2023

Artikel 1. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van opérateur/opératrice de production en industrie biopharmaceutique (PROD.IND.CHIM.BIO-op.prod.biopharma-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 17 juni 2022.

Art. 2. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van conducteur/conductrice de machine agricole (CU.EL-condu.mach.agri-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 28 oktober 2022.

Art. 3. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van technicien/technicienne en installations de sécurité (INSTA.ELEC-tech.secu-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 28 oktober 2022.

Art. 4. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van technicien/technicienne électroménager (REP.APP.ELEC-tech.electro.valo-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 9 december 2022.

Art. 5. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van arboriste grimpeur/grimpeuse (HORTI.PJ-arb.grimp-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de 174 Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 9 december 2022.

Art. 6. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van opticien/opticienne (DISPO.MEDIC-opti-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 9 december 2022.

Art. 7. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van prothésiste dentaire (DISPO.MEDIC-pro.den-V01-2022) goed, zoals gevalideerd door de " Chambre de Concertation et d'Agrément " (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 9 december 2022.

Art. 8. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van assistant/assistante techniques orthopédiques...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT